Om Bobbi

Jag älskar att skapa saker och att ta del av andras skapande. Hela mitt liv har jag också arbetat med att skapa mig själv, ofta med ganska tvära kast mellan olika uttrycksformer.

Jag har velat bli allt från konstnär, skräckfilmsscenograf, författare och kläddesigner till psykolog och webbutvecklare, och kallat mig själv indie, punkare, goth, ravare, etc. Jag har även provat på ett ganska vanligt svennebanan-liv (som jag rätt snabbt tröttnade på). Har aldrig varit trogen en stil. Men mig själv har jag trots allt varit tvungen att identifiera där under ytan. Jag har tillbringat en stor del av mitt liv sittande i en terapifåtölj, av förklarliga skäl som jag kanske kommer in på senare. Det gör att det ibland känns som jag har analyserat mig själv in i minsta detalj. Men trots det finns det fortfarande mycket kvar att upptäcka, och det är det roliga med livet.

I åldern mellan 15 och 20 mådde jag så dåligt att det inte gick en dag utan att jag tänkte på att avsluta mitt liv. Idag mår jag ganska bra. Men mina erfarenheter från förr finns med mig i det jag skriver.

Jag har en enorm fascination för subkulturer och olika sätt att uttrycka identitet. Jag vet inte varför. Kanske är det det jag ska reda ut?

Bobbi90
1990

Bobbi08
2008

Annonser

7 svar to “Om Bobbi”

 1. Hej!

  Jag går en journalistkurs på Poppius journalistskola i Stockholm. Håller nu på med en artikel om olika subkulturer men hittar ingen att fråga. Kan du tänka dig att ställa upp på en intervju/ telefonintervju i ämnet?

  Hälsningar Tove

 2. Fascinerande utgångspunkter för ett ”spännande” = händelserikt liv, verkligen… 💡 – tror Josef B. 😉

 3. Britt Ringkrans Says:

  Hej !
  Vet inte vem eller hur man går tillväga men hoppas du vet ;), det finns en väldigt fin tecknad bild av en flicka som jag antar hör ihop med ett bokmanus ”Stella betyder stjärna”, hur gör man om man önskar ha den
  bilden i samband med en broschyr inom Stockholms läns landsting och som kommer att delas ut till allmänheten?? Tacksam för svar. /Britt

 4. Jag har börjat läsa Tatuerade tårar och tycker mycket om den. Ovanligt med böcker om killar med ätstörningar – men det finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: