Hjärtan och stjärnor

Är på landet. Lever avslappnat sommarliv. Rotar i gamla bokhyllor och hittar böcker av Maria Gripe som jag vill läsa om och kanske blogga om när jag är klar.
Tänker på stjärnfamiljer. Och har det väldigt väldigt bra! 🙂


Utsikt från köksfönster med hjärtan


Sommaridyll

Annonser

7 svar to “Hjärtan och stjärnor”

 1. Intressant artikel om stjärnfamiljer, jag tycker också att alternativa samlevnadsformer är fascinerande. Fast samtidigt, när jag läser hur de resonerar ”fake it til you make it”, att relationer blir ett slags intellektuellt projekt, där bara de med starka nerver klarar detta, ja då får jag lite konstig bismak. Det blir minst lika dogmstyrt och krävande som den klassiska monogamin. Däremot har de viktiga poänger förstås, som det där med magkänslan, tycker också att den är rätt överskattad ibland.

  Johanna i GBG

  • Intressant med magkänslan – för samtidigt, vad har man att gå på, mer än sina känslor (och kanske en liten gnutta förnuft)?
   Jag tycker också att det är intressant hur det lätt blir ett intellektuellt projekt när man försöker hitta nya former för saker och ting – på ett sätt visar det just vad normerna kanske syftar till: att hjälpa oss att hela tiden ”slippa” skapa nya regler och dogmer. Kanske blir det lätt en massa intellektuellt ältande när man försöker skapa nya? Som absolut kan bli lika tvingande som de traditionella normerna, bara av en annan sort. Eller, med lite tur alternativt hårt arbete, inte. 🙂

 2. Jerry aKa Mr Creepy Says:

  Du!
  Vart är du!?
  Inte sett dig på helgon på evigheter!!

 3. Mr Creepy Says:

  Hell no.
  Fejsbook måste förstöras.
  Och Migspajs också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: