Kontrapunkt om lördagens fest

Kontrapunkt skickade igår ut ett mail till medlemmarna om lördagens fest som stängdes ner i förtid av polisen/räddningstjänsten – på grund av att en brandskyddsplan på papper saknades. Brandskyddet i lokalen var annars inte att anmärka på (enligt vad som stod i mailet).

Känns så oerhört trist och kontraproduktivt att sådant ska hända.

Saxat ur brevet:

”Kontrapunkt är ingen svartklubb. Vårt syfte är inte att tjäna pengar att stoppa i egen ficka. Vårt syfte är inte att tjäna pengar för att finansiera vapen och droger i Malmös gängkrig. Vårt syfte är inte att bryta mot lagen.

Nej, vårt syfte är att bygga ett kulturhus. Vårt syfte är att bygga Malmös mest speciella, öppna och nyskapande kulturhus. En plats för såväl oetablerad och alternativ som etablerad, kvalitativ kultur. Vårt syfte är att skapa en plats som fungerar både dagtid och kvällstid som en mötesplats och kulturgryta för alla sorters människor som brinner för musik, konst, teater, film – ja kultur i alla dess former. En fri mötesplats utan kommersiella intressen.

/…/ Och vi behöver allt stöd och hjälp vi kan få – ekonomiskt, arbetskraft, material, tips & råd, specialkunskaper, dokumentation av uppbyggandet, samarbeten, pepp och glada tillrop!  🙂

Stöd Kontrapunkt och det fria kulturlivet!

Gå in på Kontrapunkts hemsida/blogg och läs mer om hur du kan bidra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: