Trender på WGT

WGT är en annorlunda festival, inte bara för att den har spelningarna utspridda över hela stan, utan också för att den tillhandahåller en marknad med så mycket goth-shopping att man knappt orkar gå igenom hela vid ett tillfälle.

Marknaden finns på Agra Messepark tillsammans med den största scenen, och utanför finns campingen och en gräsmatta. Det är här man brukar se de mest spektakulära personerna och klädedräkterna.

Försökte utröna lite trender för i år:

Stil/accessoarer #1: Såg flera tjejer med såna här extremt långa extensions. Vanliga extensions är ju vardagsmat så nu gäller det att ha längst!

Har

Djur #1: Goths gillar söta saker och gosedjur, n’est-ce pas? De gillar ju också bondage och fetisch, right? Så varför inte kombinera. Lite överallt bland marknadsstånden fanns såna här korsfärsta/bondage-nallar. Återstår att se hur försäljningen går…

Nallar

Stil/accessoarer #2: Inne på marknaden såldes även horn. Såg aldrig hur man satte fast dem, men antar att det var med nåt klister. Så nu kan även de som inte har nåt hår att fästa extensions i pimpa sig!

Horn

Djur #2: Trenden med husdjur har nu kommit till gotvärlden, och till hundarna/katterna prylar och accessoarer, här som korgar i form av likkistor…

Djurkorg

Ja, vad ska man säga? Kan i alla fall avslöja att jag inte köpte något av ovanstående.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: